Porumbei albi pentru evenimente

Inchiriem Porumbei ROTARI si VOIAJORI albi pentru evenimente: nunti, botezuri, inaugurari de sedii, lansari de produse sau alte festivitati. Porumbeii albi eliberati la ceremonie adauga o nota de eleganta si entuziasm. Oferim servicii de inchiriere porumbei la evenimentele care se desfasoara in Bucuresti si in zonele limitrofe.

Porumbei albi la nunta ta!

Clipe de neuitat, Mirele si Mireasa inconjurati de familie, prieteni si un stol de porumbei albi. Poate fi cea mai deosebita zi din viata ta. Vor vesti lumii intregi ca, in sfarsit, sunteti impreuna! Nimic nu se poate compara cu momentele unice petrecute alaturi de el la nunta ta, inconjurati de porumbei voltati si voiajori albi.

Porumbelul alb este simbolul universal al Duhului sfant, prezent ca atare in documentele biblice la Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, el reprezinta totodata semnul pacii, al purificarii, fericirii si al prevestirii  de bine aducand in cioc o crenguta de maslin.

Porumbeii albi sunt astfel un simbol al loialitatii, fidelitatii si iubirii.

Porumbeii  pentru nunti care ii detinem sunt de culoare alb impecabil, sunt disponibil in doua variante, Rotari si Voiajori, care se completeaza pentru realizarea nuntii perfecte.

Fum greu cu gheata carbonica

Pentru a avea o nunta de neuitat, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru invitati, nu trebuie neglijate efectele vizuale. Aceastea pot fi realizate cu ajutorul masini de fum greu produs de gheata carbonica care este comestibila si nu are miros.

Primirea invitatilor trebuie se fie un moment deosebit, pentru ca prima impresie conteaza. De acea, din cupele de sampanie pe care le vor ciocni mirii cu invitatii nu trebuie sa lipseasca gheata carbonica, astfel incat atmosfera sa fie una ferica, iar personajele, invaluite de abur de basm.

Gheata carbonica din cupele de sampanie nu va lasa in urma sa niciun gust sau reziduri, fiind un produs 100% alimentar, NON-TOXIC.

Vreti sa impresionati invitatii la o petrecere? Vreti sa produceti asupra lor efectul de basm? si sa le lasati amintiri ce nu vor uita niciodata?
In acest caz nu trebuie decat sa apelati la serviciile noastre penru a va procura gheata carbonica si totul se va transforma intr-un vis de neuitat. In plus, gheata carbonica poate fi folosita si pentru carafele de vin sau paharele de sampanie. In contact cu lichidul din pahar, rezultatul va fi acelasi fum greu, care treptat se va evapora din paharele mesenilor.

Asadar adaugati un plus de magie momentelor speciale din viata dumneavoastra si nu ezitati sa incercati gheata carbonica si masina de fum greu. Pret fum greu = 550 lei

Stim ca in ziua nuntii aveti foarte mule activitati de indeplinit, lasati aceasta sarcina in grija noastra si comandati gheata carbonica la pretul final de 240lei/cutie.

Baloane sapun

Baloanele de sapun au devenit unul dintre efectele cele mai solicitate in ultimi ani. Aceasta creaza o atmosfera de poveste, iar senzatia de animatie pe cere o produc aduce un plus de personalitate evenimentului tau. Daca iti este frica sa nu ti se pateze rochia atunci trebuie sa stii ca Solutia este un lichid ecologic care nu pateaza si miroase placut, ele se opot folosi la orice eveniment, nunti, zile onomastice, inaugurari produse, serbari de sfarsit de an la gradinita/scoala, …

Puteti avea Baloanele de sapun la evenimentul dumneavoastra cu doar 150 lei / eveniment.

Stalpisori pentru biserica

Inchiriem stalpisori cu flori pentru decorarea bisericii. Stalpisorii sunt decorati cu flori artificiale. Pretul pentru inchiriere stalpisori flori pentru biserica este de 50 lei / bucata.

Masina de fum cu lichid

Va punem la dispozitie servicii complete: Masina de fum cu lichid, Lichid pentru masina, Operator pentru masina la pretul de 100 lei/ora.